Autor Tema: Nemreš bilivit!!!  (Posjeta: 8446 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nix

Nemreš bilivit!!!
« u: 28 Prosinca 2006, 00:54:30 »
E ovako....

Krenuh ja danas u djir nakon posla sa frendom....idemo prema slanom...čisto rekreativno...I krenuli mi natočit gorivo u Komolac..i jel idemo kroz čajkoviće,prazna cesta,meni malo skočio adrenalin i po gasu...Rastegnuo treću,šaltam pred blokadu...sve fino...brzina nekih cca 180km/h...idem šaltat petu...i zamislite vi ovo!!!NEMA MJENJAčA!!!!!Bokte e lol!!Ko mi je ukrao mjenjač,ko se ovo šali sa mnom da mu mamicu njegovu!???Pogledah dolje...kad vidim mjenjač visi ko kakva mlohava čuna! i šta sad...žmigavac,kočim...onda sam se opet zaboravio pa sam krenuo šaltat niže :big_smile: ...ali vraga pedalam u prazno....
I stani nasred čajkovića....(ne možete zamisliti moje psovke u tom trenutku)..Zovi Bajca da donese alat...i da vidimo šta sad napravit...Srećom nije ispao onaj glavni nosač sa šarafom...i komad navoja na njemu...i dobro mi malo to sve vratili na mjesto,pritegli...za prvu pomoć(do ASC-a) Kasnije je ispalo da onaj gore spomenuti komad navoja ipak nije navoj nego ne znam ni ja što mi je rekao Marčinko(iako se i njemu iz prve činilo da je to)..i onda je stavio drugi taj šaraf...što li već...premazao ga nekakvom masom plave boje....(ne znam jel to ona dihtun masa,ne razumijem se baš u te stvari)..i kaže  sad neće ispast sigurno..I stvarno mjenjač radi normalno..kasnije sam provjeravao dali popušta al ne...drži čvrsto...
Na kraju sve ok,ko da ništa nije bilo...
Al ipak me iznenadilo da se takav banalan "kvar" dogodi novoj HONDI...
Pa svi nadaleko i naširoko pišu o njenoj cjelokupnoj kvaliteti i pouzdanosti....
Pa nisam kupio one vragove Zongšen,kikiway i ostalu ekipu koreanaca ili čega već pa da mi putem ispadaju dijelovi!!!
I zamislite pitaju mene tamo:pa jesi šta radio sa mjenjačem nedavno....
Reko jesam:znam prešaltat brzinu tu i tamo!! :shock:  :shock:
E i još jedan minus da navedem...
Ne znam za ostale..al meni je običaj kad vidiš motocikl i vozača uz cestu nasred ravnice(koji je vidno iznerviran)...red je stati i pitati;jel sve ok,treba li pomoć?Ne očekivam to od ovih u autu,ali od motorista da....No danas su motori bezbrižno prolazili pokraj i tek onako bacili pogled....među njima i dvoje forumaša!I ništa! :evil:  :evil:  :!: Toliko o moto kolegijalnosti pojedinaca!

Au što sam vas upeglao!! :big_smile:  :big_smile:
Free Rider

Tetkica racing team

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #1 u: 28 Prosinca 2006, 01:23:20 »
:lol:  :lol:  :lol:   sto se cudis :!:  :!:
Bog i Hrvati

Offline Nix

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #2 u: 28 Prosinca 2006, 01:35:24 »
:?:  :?:  :roll:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline aurellie

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #3 u: 28 Prosinca 2006, 03:51:37 »
Eh, kad si već imao priliku mogao si okrenut mjenjač   :D

The machine spirit is with me!

Offline aurellie

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #4 u: 28 Prosinca 2006, 03:57:30 »
čitam sad opet tekst i čudim se kako ti je ispalo to? Kod mene je moguće skinut polugu jedino da se potpuno odšarafi vita, a ne može se odšarafit od pumpe vode. To kod tebe je valjda neka talijanska škart roba  hihi  :mrgreen:  Plava smjesa je vjerojatno loc-tite. I bolje da ti je ispala poluga nego getriba  [smilie=lol]  Idem leć nije mi dobro

The machine spirit is with me!

Offline f6

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #5 u: 28 Prosinca 2006, 08:46:11 »
Yamahu sine, yamahu kupi :mrgreen:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #6 u: 28 Prosinca 2006, 09:14:12 »
Koji su to Forumasi prosli kraj tebe a nisu stali?  :evil:
Hornet ima taj nedostatak s mjenjacem, znam jos jednog strsljena koji je trazio mjenjac po magistrali,klak,klak!  :joy:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #7 u: 28 Prosinca 2006, 09:54:14 »
kawasaki kupi,sine kawasaki :joy:  :joy:  :joy:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #8 u: 28 Prosinca 2006, 10:10:34 »
Evo citam i nemrem bilivit!  :thumbsdown:

Ali budi SRETAN sto ti se to nije dogodilo kad smo se vracali pun gas neki dan iz Slanog, jer zamisli otkaze mjenjac a pred tobom bogen stila brsecine ili stikovica .... pisi kuci PROPALO JE!

Nista sad pomalo da se nebi sto drugo odvilo?!

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #9 u: 28 Prosinca 2006, 11:17:52 »
Ja se ne čudim, ni što je nova, ni što je honda ni što se odvio mjenjač i visi ko mlohava čuna [smilie=lolroll]

Što misliš bili tebi što otpalo da te neko tare u blokadu. ...i to često! Ja mislim da da, ili jezik, ili jaja!  Stoga gledaj da osim što je tareš da je malo više i paziš! Ne govorim da si mogo predvidit taj kvar, ali kažem da sad možeš provjerit sve!

To ti savjetujem ja koji je nekidan iz Slanoga došo bez šarafa plastike na rezervaru pa sam je moro držat nogom da mi je ne slomije vjetar! Nakon toga sam pregledo sve šarafe, odgusta i časkom!

:wink:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #10 u: 28 Prosinca 2006, 11:28:39 »
To ti je XT... Te bocne plastike sam uvijek pridrzavao nogama dok sam vozio.  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #11 u: 28 Prosinca 2006, 11:55:26 »
Dobro si prosao
Hondaaaaaaa :roll:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #12 u: 28 Prosinca 2006, 13:43:51 »
eto dokaz kvaliteta da vidim s drugim motorm sa 180 bez menjaca da stanesh? heh honda zakon i kad crkne i otpadnu vitalni djelovi za nje ona radi
Here I come and Here I go ! ! !

Offline Laske

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #13 u: 28 Prosinca 2006, 13:48:56 »
ja vozim najlošijeg japanca...  :big_smile:
Laske

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #14 u: 28 Prosinca 2006, 13:49:14 »
to za saraf me ne čudi "pa to je honda" :lol:  ali nemogu vjerovat da nitko od motorista nije stao da vidi treba li što ili se barem nasmijo :thumbsdown: