gajsU potpunosti prenosimo poruku koju smo dobili na mail:
"U nasljednjem tekstu ukratko ću Vam pokušati objasniti zašto tražimo pomoć od Vas. Kao što znate, Goran nam je nastradao prije desetak dana u pobjedničkom krugu i pritom ozlijedio koljeno. U početku smo smatrali da ozljeda nije strašna, ali u posljednjih nekoliko dana saznali smo da je puno gore nego što se mislilo...

Goranu je kompletno uništeno koljeno, dio mišića je strgan, tetive su popucale a kosti su se razletile na sve strane. Nakon prve operacije u Osijeku gdje su mu stavljeni vanjski fiksatori uslijedila je druga operacija gdje su Goranu su presadili dio kože s zdrave noge na unutarnju stranu koljena koja mu je otrgnuta prilikom udarca.
U posljednjih nekoliko dana rastrčali smo se po Zagrebu po svim bolnicama noseći CD-e doktorima s Goranovim rengedskim slikama da nam kažu svoje mišljenje. Svim doktorima bila je zajednička dijagnoza, da takvu ozljedu nisu vidjeli još od rata i da je strašno.
Nakon tih informacija i na preporuku nekih doktora odlučili smo se na operaciju u klinici u Baselu u švicarskoj, klinika u kojoj je bila operirana i naša Janica. Ne da naši dr. nisu dobri, ali stanje je jako komplicirano, a oni imaju više iskustva s tim operacijam. Gorana bi trebali operirati za otprilike tri tjedna dok mu rane ne zarastu, ako sve bude po planu.
Pretpostavljate, da takva operacija košta. Košta i to otprilike 20,30 tisuća eura i tu leži sva tajna zašto pišemo ovaj apel. Sreća je što će tu operaciju platiti Goranov glavni sponzor gospodin Božo Andreić. Bilo bi super kad bi to bilo sve, ali Goranu će trebati još par operacija, a o terapijama da i ne govorimo. To sve košta i ovim putem Vas molim da donirate priloge na tekući račun koji smo otvorili za tu priliku.
Nadam se da ste svjesni da će troškovi oporavka biti ogromni i zato Vas molimo za priloge, jer sami nemamo dovoljno novaca za sve to. Nadamo se da će operacije proći uredu i da će Goran ubrzo moći sam hodati i da će koljeno zarasti ako ne bar kao prije.
Uplate možete vršiti na broj žiro-računa otvorenog kod Zagrebačke banke: 2360000-3223530424 na ime Goran Gajić – Gajs.

Zahvaljujemo Vam cijela Goranova obitelj." gajs2