Indeks Članka

pregled08Kraj godine vrijeme je kad se prisjećamo događaja koji su je obilježili. U ovom pregledu sezone obuhvaćeni su važniji događaji, akcije DU moto portala, moto susreti naših klubova, nastupi naših vozača na Grobniku kao i neki zanimljivi izleti i vožnje članova ovog portala.
SIJEČANJ

20.01. Paintball na Suvarevini
Sezona je tradicionalno otvorena paintballom na Suvarevini u organizaciji MK Prikaze. Logistika je kao i uvijek bila na razini zadatka tako da ni roštilj nije zakazao.


VELJAČA

19.02. Akcija DDK broj 4
Odrađeno je i četvrto davanje krvi. Odazvalo se tridesetak ljudi koji su uglavnom smo došli s motorima. Osoblje na transfuziji super ugodno, nažalost, već naviklo na munjenu ekipu nije padalo na gluposti koje smo izvodili. Ovaj put smo dali 21 dozu, što je bolje od prošlog puta za 1, ali nam je statistika puno bolja jer se na "tehničiki pregled" javilo nas 25. Posebno treba pohvalit cure: Boženu aka Tigra i Kiku kojoj je ovo bilo prvo davanje krvi.


OžUJAK

16.03. Tradicionalni đir za otvaranje sezone
Kao i svake godine i ovaj put smo organizirali đir povodom otvaranja sezone. Ovaj put odaziv motorista bio je izuzetno velik te se uz 30-ak motora iz Grada ovom điru pridružilo i 8 Splićana. Bio je ovo još jedan izuzetno proveden dan uz odličnu ekipu, zabavu, dobru hranu, mnoštvo motora i ugodno druženje.


TRAVANJ

12.04. Moto Party Prikaze
Na Suvarevini je održan moto party MK Prikaze.

27.04. Dernek kod Cvijeta
Cvijetov rođendanski dernek u Imotici uz nogomet i janjetinu sa ražnja.

27.04. Blagoslov motora
U organizaciji Mk Dvije rote ispred Doma kulture u Čilipima održan je blagoslov motora te nakon toga nekoliko korisnih predavanja o sigurnosti u prometu.


SVIBANJ

10.05. Moto party MK Libertas Riders
Nakon nekoliko godina pauze moto klub "Libertas Riders" ponovo je organizirao moto susret u kampu "Raj" u Malom Zatonu. Uz bogati glazbeni program bandova Gruhak, Valetudo i starih rockera te glazbeni izbor DJ-a u subotu navečer bio je tradicionalni streaptease. Tijekom dana na programu subile moto igre: potezanje konopa, jedenje pljeskavica, ispijanje pive, spore vožnje...

16-18.05. 29. Motohappening Grobnik
Na Grobničkoj stazi je održan 29. Motohappening. Cijeli vikend je bilo loše vrijeme i povremeno je padala kiša, tako da svi koji su namjeravali voziti trke ipak nisu vozili. U nedjelju su trku vozili Lolo i Kos. Lolo je Pro Seriju 1000 završio na 4. mjestu, isto kao i Kos u klasi BOT. Ostali kao npr. Kušar, Vučko i Buba, nisu vozili...