Indeks Članka

pregled 09U pregledu sezone prisjećamo se događaja koji su je obilježili. Obuhvaćeni su važniji događaji, akcije DU moto portala, moto susreti naših klubova, te neki zanimljivi izleti i vožnje članova ovog portala i foruma.
SIJEČANJ

11.01. Paintball u Komajima
Sezona je ponovo otvorena paintballom u organizaciji MK Prikaze ovaj put na novoj lokaciji u Komajima. Kao i uvijek do sada ni roštilj nije zanemaren.


18.01. Quadom po Konavlima
Još jedan lijepi dan iskorišten za vožnju, ovaj put sa quadovima, kroz Konavosko polje i makadame.


VELJAČA

17.02. Akcija DDK broj 6
Šesta akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Standardan odaziv uvijek istih darovatelja.


OŽUJAK

12.03. Druženje u "Župčici"
Zajednička večera u Župčici.


22.03. Đir za otvaranje sezone
Tradicionalni đir za otvaranje sezone ovaj put vodio nas je u Ljubuški i vodopad Kravice nakon čega smo se zaputili na ručak u restoran "Udovice".

TRAVANJ

10-14.04. Put u Grčku i Makedoniju
Četverodnevni izlet do Grčka i Makedonije.


12.04. Jackie's garage party
Povratak na dvije rote Jackie je proslavio u stilu.


SVIBANJ

01-04.05. Humanitarna vožnja za Vukovar
U organizaciji moto klubova sa dubrovačkog područja te DU moto portala održana je humanitarna vožnja za Vukovar. Vožnji su se priključivali motoristi iz cijele Hrvatske. U Vukovaru su posjećena mjesta stradanja Vukovaraca u domovinskom ratu te je organiziran koncert na kojem su nastupili Atomsko sklonište i Gruhak. Na dan grada Vukovara (03.05.) predana je prikupljena donacija vukovarskoj crkvi te se prisustvovalo proslavi dana grada.


LIPANJ

11-14.06. Vespa World Days, Zell am See, Austrija
Ovogodišnji europski Vespa susret održao se od 11. do 14. lipnja u gradiću Zell am See nedaleko od Salzburga u Austriji. Na susret je putovalo 27 članova Vespa kluba Hrvatska, među njima i troje Dubrovčana: Luky, Doktor i Dado.