Indeks Članka

pregled 09U pregledu sezone prisjećamo se događaja koji su je obilježili. Obuhvaćeni su važniji događaji, akcije DU moto portala, moto susreti naših klubova, te neki zanimljivi izleti i vožnje članova ovog portala i foruma.
SIJEČANJ

11.01. Paintball u Komajima
Sezona je ponovo otvorena paintballom u organizaciji MK Prikaze ovaj put na novoj lokaciji u Komajima. Kao i uvijek do sada ni roštilj nije zanemaren.


18.01. Quadom po Konavlima
Još jedan lijepi dan iskorišten za vožnju, ovaj put sa quadovima, kroz Konavosko polje i makadame.


VELJAČA

17.02. Akcija DDK broj 6
Šesta akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Standardan odaziv uvijek istih darovatelja.


OŽUJAK

12.03. Druženje u "Župčici"
Zajednička večera u Župčici.


22.03. Đir za otvaranje sezone
Tradicionalni đir za otvaranje sezone ovaj put vodio nas je u Ljubuški i vodopad Kravice nakon čega smo se zaputili na ručak u restoran "Udovice".

TRAVANJ

10-14.04. Put u Grčku i Makedoniju
Četverodnevni izlet do Grčka i Makedonije.


12.04. Jackie's garage party
Povratak na dvije rote Jackie je proslavio u stilu.


SVIBANJ

01-04.05. Humanitarna vožnja za Vukovar
U organizaciji moto klubova sa dubrovačkog područja te DU moto portala održana je humanitarna vožnja za Vukovar. Vožnji su se priključivali motoristi iz cijele Hrvatske. U Vukovaru su posjećena mjesta stradanja Vukovaraca u domovinskom ratu te je organiziran koncert na kojem su nastupili Atomsko sklonište i Gruhak. Na dan grada Vukovara (03.05.) predana je prikupljena donacija vukovarskoj crkvi te se prisustvovalo proslavi dana grada.


LIPANJ

11-14.06. Vespa World Days, Zell am See, Austrija
Ovogodišnji europski Vespa susret održao se od 11. do 14. lipnja u gradiću Zell am See nedaleko od Salzburga u Austriji. Na susret je putovalo 27 članova Vespa kluba Hrvatska, među njima i troje Dubrovčana: Luky, Doktor i Dado.KOLOVOZ

18.08 - Akcija DDK broj 7
Dobrovoljno darivanje krvi br. 7.


RUJAN

26.09.-15.10. - Just Married Sicilija tour
Zanimljivo putovanje i odličan putopis objavljen na forumu. Đivo i Romana na bračnom putovanju KLV-om do Sicilije.


LISTOPAD

16-18.10. Grobnik Motohappening
Održan je i zadnji Motohappening sezone. Nakon 4 odvožena Motohappeninga Dubrovčani su ponovo zabilježili odlične rezultate u konačnom poretku. Lolo je osvojio treće mjesto u Spyke/Vemar kupu, Vučko je drugi u klasi "serija 600", a Mario je osvojio drugo mjesto u klasi "naked" i prvo mjesto u Dunlop kupu.


24.10. 1. moto party - MK Unbelievable Riders
Party se održao u klubu "ORLANDO" u staroj bolnici. Nastupili su bendovi Red i Gruhak te DJ Bačvar.


STUDENI

11.11. Akcija protiv eutanazije životinja na Žarkovici
Na Stradunu je organiziran prosvjed protiv eutanazije pasa smještenih u prihvatilištu na Žarkovici. Prosvjed su otvorili bikeri koji su još u 15 sati startali sa Žarkovice, te simboličnom vožnjom ulicama Grada stigli ispred gradske Vijećnice da bi zujanjem motora skrenuli pozornost na problem napuštenih životinja u gradu.


PROSINAC

05.12. Winter party Dvije rote
Dvije rote slavi 10 godina postojanja kluba. Tom prigom otvorena je prigodna izložba fotografija i dokumenata te je održan 7.Winter party.

06.12. Odavanje počasti braniteljima
Prigodom dana branitelja Dubrovnika organiziran je odlazak na Srđ i prisustvovanje programu odavanja počasti braniteljima.

19.12. Božićni DU moto tulum
Četvrti Božićni DU moto tulum održan je ponovo u Caffe baru Orka. Uz odličnu zabavu program je potrajao do ranih jutarnjih sati.

20.12. DU moto mrazovi
DU moto mrazovi posjetili su dom Maslina te uručili poklone djeci.

Share/Bookmark