vukovar2011Moto klubovi sa dubrovačkog područja (Mk Dvije rote, Mk Prikaze i MK Unbelievable riders) te članovi du-moto portala sudjelovali su prošlog tjedna u humanitarnoj vožnji za Vukovar, humanitarnoj akciji koja se održava po treći put prigodom 03. svibnja, Dana grada Vukovara.


U suradnji sa moto klubom Vukovar u akciji se ove godine pomoglo OŠ Josipa Matoša Vukovar - za djecu sa posebnim potrebama i teškoćama u razvoju kojoj se donirala komorna peć za keramiku i didaktičke igračke ukupne vrijednosti oko 20.000 kn. Isto tako iznos od oko 10.000 kn uplatiti će se za program grada Vukovara "Asistent u nastavi za bolesnu djecu".

Na put dug 1.300 km krenulo se u ponedjeljak 02.svibnja. U utorak 03. svibnja sudjelovali smo u proslavi dana grada, a u srijedu 04. svibnja prija povratka predali smo donaciju u OŠ Josipa Matoša i sudjelovali u prigodnom programu. Ravnateljica škole gđa Anica Birač istaknula je kako će se ovom donacijom otvoriti potpuno novi program za djecu: radionica za izradu predmeta od keramike.

Zahvaljujemo svima koji su sa novčanim sredstvima sudjelovali u ovoj akciji: Grad Dubrovnik, Županija Dubrovačko-neretvanska, Općina Konavle, Općina Župa dubrovačka te tvrtke Plus, UO Mihael, Dubrovnik Sun, Ventulus, Faustus, DB Kantun i mali donatori među kojima izdvajamo Anđela Miklića iz Stobreča.

Akciju su svojim prilozima pomogli: Ožujsko pivo, Jamnica, pekara Rusica i pekara Zlatno zrno.

Također zahvaljujemo moto klubovima iz Slavonskog Broda (MK Čaplje) i Žepča (MK United) koji su nas ugostili tijekom putovanja u Slavonskom Brodu, odnosno Žepču.

Fotografije možete pogledati u web albumu