Evo za ove koji nisu bili danas u Orebiću, i vjerovatno blijedo gledaju u ovo što pišemo ovdje i još uvjek u najavama vožnji, da malo rečemo što se događalo, koliko nas je bilo i sl. U 10.00 smo se na mostu okupili, nas dvadeset i jedno s 12 motora i jednim autom. Osim forumaša tu je bio i pridruženi član, Branko Belohradski, te Vlaho Tripković s nekom punoljetnom Yamahom. Kroz Ratac nas je sustigao Gasho za kojega smo se već zapitali zašto ga nema, a u Slanome nam se pridružio i Aurelko. Pauza je bila iznad Prapratnoga gdje smo napravili nekoliko fotografija i krenuli dalje prema Orebiću. Cijelo vrijeme uz nas je bila press ekipa, koju su u bijeloj Opel Vektri sačinjavali Ni-ne-na, Izo, Vedro i Ana, vožena skoro savršenim rukama neponovljivog Omcha. Svoj zadatak su odrađivali više nego dobro a u što će te se, nadam se skoro, moći uvjeriti (kad Fjaka složi DVD). Na Orebičkoj rivi smo posložili motore, napravili stotinjak fotografija i krenuli u restoran Dalmatino na ručak. Tu nas je čekalo iznenađenje u vidu Emira koji je zajedno sa suprugom čak iz Sarajeva potegnuo da bi prisustvovao ovom Forumaškom okupljanju. (neki bi mogli ovo zadnje i dva puta pročitati). Mislim da ne treba sumnjati u to da li je bila dobra zafrkancija pored takvih ličnosti kao Omcho, Aurelko, Gasho, Vuka i ostali (da se ko ne naljuti, ma jednostavno svi su bili fenomenalni). Krampusu smo kolektivno čestitali rođendan i jedino je u zraku ostao žal što njegova ljubav nije bila tu. Vrhunac poslijepodneva je bio kad je Aurellije izvanka ušao s desnim retrovizorom od Honde u ruci. Posljedica Nikine vožnje
![lol roll [smilie=lolroll]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/lolroll.gif)
. Zaboravila spustiti noge kad je stala
![lol roll [smilie=lolroll]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/lolroll.gif)
. Nažalost na odlasku se dogodio jedan pad; onaj Vlaho s početka je pokušao uz Kapetane testirati granice fizike, a gome još nije zagrijao. Al sve je dobro prošlo uz neznatnu materijalnu štetu. Kava iznad Prapratnog, pozdrav s Emirom i Amrom, krcanje goriva na Stonskoj pumpi i pravac most. Na mostu oproštaj od Gasha uz dogovor da slijedeću klopu časti onaj ko se zadnji prijavi na forum.
Eto to je današnji događaj u kratkim crtama. Fotografije i video uradak će sigurno puno više reći. Ja ću samo dodati da mi je lijepo bilo, da sam se u društvu svih ovih ljudi veoma lijepo osjećao i da sam im zbog toga zahvalan. Predlažem da ovo nazovemo "Oproštaj s ljetnom i pozdrav zimskoj sezoni vožnje" te da ova i još jedna ovakva proljetna vožnja (tamo negdje kad se pomakne sat),
postanu tradicionalne.
Pozdrav,
F6